Авто-мото събитие събира автомобили с български символи

Събитието ще се проведе в близост до Провадия.

За пета поредна година ще се проведе родолюбивото състезание за най-добре облепени автомобили, мотори и превозни средства, които прославят България. Конкурсът събира автомобилисти и ентусиасти, които предпочитат на пътя да виждат символи на българското. Вместо едноцветни коли, на събитието ще можем да видим трибагреника, лицата на великите ни владетели, българския лъв, кирилицата, глаголицата и други родни символи, облепени върху возилата на участниците.

Гостите ще могат да видят номинираните от предишните издания коли, да гласуват за тримата най-добри претенденти за тази година и да се насладят на изпълнена с магичната българска музика атмосфера на фона на прекрасна средновековна архитектура. Преживяванията покрай вида на тези автомобили събуждат чувството за отговорност на пътя, както и смисъла да популяризираме България навсякъде. Когато някой види на пътя облепена кола, най-малкото забавя скоростта, оглежда се, възхищава се и иска да бъде като нейния собственик.

На събитието може да видите и патриотично украсени мотоциклети, камиони, колелета, както и електрически детски колички. В тазгодишното издание сме подготвили нови изненади за гостите, нови награди, томболи за малки и големи, възможности за снимки с участниците, обмяна на опит, както и някои екстремни предложения за най-смелите. Очаквайте възможност за тестване на някои от по-бързите автомобили на магистралата, възможност за каране извън пътя със свръхпроходим автомобил, както и тестово каране на някои нови автомобили на партньорите на събитието. Детайлите за наградния фонд, спонсорите и участниците очаквайте съвсем скоро в Телеграм каналите на Исторически парк.

Нека тази година видим най-креативните участници и направим събитие, което да бъде превърнато в традиция, нека количеството родолюбиво направени превозни средства да продължава да расте. Ако на пътя се разпознаваме и се уважаваме, то можем да сме такива навсякъде. Нека автосъборът „Ние сме България“ – 2024 г., да бъде най-добрият досега.

Станете участници, като позвъните на тел. 0886886961

Присъединете се към нашата общност в Telegram тук 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД